AKOESTISCHE OBJECTEN

 

AKOESTISCHE OBJECTEN

Vilten objecten ter verbetering van de akoestiek.

GSR  ontwerpt en vervaardigt design objecten van volwaardig industrieel vilt die bovenmatig geluid kunnen absorberen en weerkaatsen. Zowel de vorm als het materiaal zorgt voor een betere akoestiek in uw ruimte. Vilten kegels worden met elkaar verbonden daardoor ontstaan interessante en speelse vormen, de kegelobjecten  ‘slurpen’ rondzingende geluiden op. Tegelijkertijd zorgt de grilligheid van de objecten ervoor geluid door uw ruimte worden ‘verdwarreld’  waardoor lastige echo verdwijnt.

de objecten worden vervaardigd van 100% wolvilt dat van nature een absorberende eigenschap heeft . Door vorm en materiaal te combineren ontstaat een ideale samenwerking om lawaai te lijf te gaan. Afhankelijk van de kleur werken wij met zowel 100% wolvilt als met vilt gemaakt van een wolmix. De dikte varieert van een tot vijf millimeter.

Alle objecten worden brandvertragend behandeld.  (Wol is van nature brandvertragend)

De objecten worden in eigen atelier volledig met de hand vervaardigd. Het vilt wordt gesneden en met naald en draad tot kegels gevormd daarna worden ze met touw en lijm  aan elkaar verbonden tot het gewenste model.

Wij bieden u vijf verschillende vormen aan: LOTUS, SCHELP open en gesloten,  BOL  en KROON. Alle modellen zijn in verschillende grotes en in bijna alle RAL-kleuren te leveren. Ook is het mogelijk om verschillende modellen te combineren in uw ruimte. BOL is een vrij-hangend object, ook van LOTUS is een vrij-hangende variant.

De afmeting van de objecten is gemiddeld circa 90cm doorsnede.  Op verzoek is natuurlijk elke gewenste maat te leveren

De prijs per object wordt bepaald door het aantal kegels dat verwerkt wordt in het object en door het gewenste materiaal en kleur.

prijs indicatie; SCHELP open is  verkrijgbaar vanaf € 200,- excl 21% BTW . LOTUS is verkrijgbaar € 240,- excl 21 % BTW. BOL is verkrijgbaar vanaf € 570,- excl 21% BTW

 

 

Reageren is niet mogelijk