AKOESTISCHE OBJECTEN

AKOESTISCHE OBJECTEN

akoestische oplossingen  vervaardigd van 100% wolvilt  ter verbetering van de akoestiek.

GSR  ontwerpt en vervaardigt design objecten van volwaardig industrieel vilt die bovenmatig geluid kunnen absorberen en weerkaatsen. Zowel de vorm als het materiaal zorgt voor een betere akoestiek in uw ruimte. Vilten kegels worden met elkaar verbonden daardoor ontstaan interessante en speelse vormen, de kegelobjecten  ‘slurpen’ rondzingende geluiden op. Tegelijkertijd zorgt de grilligheid van de objecten ervoor dat geluid door uw ruimte worden ‘verdwarreld’  waardoor lastige echo verdwijnt.

Alle objecten worden vervaardigd van wolvilt dat van nature een absorberende eigenschap heeft .  Door vorm en materiaal te combineren ontstaat een ideale samenwerking om lawaai te lijf te gaan. Afhankelijk van de kleur werken wij met zowel 100% wolvilt als met vilt gemaakt van een wolmix gemaakt uit herbruikte materialen. De dikte varieert van een tot vijf millimeter.

Alle objecten worden extra brandvertragend behandeld.  (Wol is van nature brandvertragend)

De objecten worden in eigen atelier volledig met de hand vervaardigd. Het vilt wordt gesneden en met naald en draad tot kegels gevormd daarna worden deze kegels met touw en lijm  aan elkaar verbonden tot het gewenste model.

Wij bieden u vijf verschillende vormen aan: LOTUS, SCHELP open en gesloten, BOL  en KROON. Alle modellen zijn in verschillende grote en in vele kleuren te leveren. Ook is het mogelijk om verschillende modellen te combineren in uw ruimte. BOL is een vrij-hangend object, model LOTUS is zowel verticaal aan de wand als ook horizontaal vrij in de ruimte te hangen.

De afmeting van de objecten is circa 90 cm doorsnede.  Op verzoek is natuurlijk elke gewenste maat te leveren.

De prijs per object wordt bepaald door het aantal kegels dat verwerkt wordt in het object en door het gewenste materiaal en kleur.

prijs indicatie:

SCHELP90 en LOTUS90 zijn te leveren vanaf € 230,- excl. 21% btw .

BOL90 is te leveren vanaf vanaf € 540,- excl. 21% btw

Reacties zijn gesloten.